Westera Uitvaartverzorging

Het leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vroeg of laat breekt voor een ieder de laatste dag aan. Soms geheel onverwacht. Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling als de zorg voor de uitvaart goed geregeld is.

In zo’n periode is het immers uiterst moeilijk om helder te blijven denken en de juiste beslissingen te nemen over de uitvaart. Het is dan zo belangrijk dat u kunt terugvallen op een vertrouwde uitvaartonderneming die u de helpende hand biedt. Westera Uitvaartverzorging is zo’n onderneming. Een betrokken onderneming die u van het eerste tot het laatste moeilijke moment ondersteunt. Omdat de laatste zorg goed verzorgd moet zijn.

Westera Uitvaartverzorging is gevestigd aan de Oude Rijksweg 7 te Vries. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Ons bedrijf bestaat uit een team van acht deskundige en ervaren mannen en vrouwen. Warmte, persoonlijke aandacht, oog voor details, betrokkenheid, een luisterend oor als het echt nodig is, zijn elementen die wij voorop stellen. Natuurlijk zijn wij een bedrijf dat in de eerste plaats zorgt voor een professionele en goed georganiseerde uitvaart. Wij proberen op een natuurlijke wijze gestalte te geven aan úw wensen.

Tevens zijn wij al een aantal jaren in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit Keurmerk vormt een waarborg voor de kwaliteit van de dienstverlening en de service van de uitvaartverzorger.

Uiteraard zijn wij ook bereid tot een persoonlijk gesprek om later een passend afscheid te verzorgen.

Westera Uitvaartverzorging (24 uur per dag bereikbaar)

Oude Rijksweg 7
9481 BD Vries
Telefoon: 0592 – 543082
E-mail: info@westera.nl

Voor meer informatie bezoek onze website: www.westera.nl

Westera Uitvaartverzorging
Westera pand